UiPath_PartnerLogos_Diamond_SMALL_rgb_Rev_288x62@2x

UiPath Robotic Process Automation (RPA)

UiPath är en branschledande plattformsleverantör inom Robotic Process Automation (RPA). Plattformen erbjuder ett skalbart urval av inbyggda, anpassningsbara och delbara aktiviteter och arbeten med teknik ni redan använder tack vare djup integration med andra programvarutillämpningar. Plattformen är öppen och har en community som optimerats för snabb utveckling och ROI med 400 000 användare som kan lära sig, dela och samarbeta.

UiPath låter er också använda färdig AI-kompetens, källspecifik AI-kompetens från ekosystemet eller integrera er egen AI-kompetens med RPA. Dessa AI-kompetenser kan smidigt integreras i era automatiseringar med UiPaths dra-och-släpp-AI för att utöka RPA-potentialen och skapa optimerade heltäckande lösningar som matchar era behov.

UiPath RPA i korthet

  • enterprise1

    RPA för hela verksamheten

  • uipath-components

    Sammanför flera olika komponenter inom processautomatisering, integrering av kognitiva verktyg och tekniker som förstärker förmågan att automatisera arbete med RPA.

  • uipath-collaboration

    Samarbetsverktyg. Plattformen har ett community med 400 000 användare som kan lära sig, dela och samarbeta.

Våra UiPath-tjänster

Digital Workforce är en officiell UiPath-partner med fler än 70 UiPath-certifierade konsulter och utvecklare. Vi är den ledande leverantören av intelligent automatisering i Europa och använder kognitiv teknik för att skapa processautomatiseringslösningar i industriell skala åt kunder över hela världen. Vi finns här för att hjälpa er nå era mål, oavsett hur långt ni redan kommit på er automatiseringsresa!

Robotic Process Automation

Utbilda er inom UiPath RPA:

Digital Workforce Academy tillhandahåller olika UiPath-kurser både online och offline som matchar de olika yrkeskraven och expertisnivåerna hos er personal. Börja med grunderna, eller ta del av avancerad kunskap efter certifieringen.

Koppla samma flera olika tekniker i molnet och bygg optimerade lösningar för era behov:

Digital Workforce levererar UiPath som tjänst i vår industrialiserade ”Robot-as-a-Service”-ekosystem i Microsofts molnplattform Azure. Vi är den första och enda specialiserade leverantören av intelligent automatisering med en ISO/IEC 20000-certifierad molntjänst på marknaden som också kan leverera CE-märkta automatiseringslösningar. Plattformen ger oss möjlighet att bygga och ansluta till olika automatiseringssystem – inklusive marknadsledande RPA-tekniker (Blue Prism, UiPath, Automation Anywhere) – i en och samma lösning.

 

Automatiserade återställningsmekanismer förbättrar robotarnas driftsäkerhet. Ni behöver inte uppdatera programvaran – den senaste rekommenderade versionen finns alltid tillgänglig. Med tillgänglighet dygnet runt, året om är vår ”Robot-as-a-Service” alltid redo att serva er i en öppen och driftklar plattform.

Dra nytta av fördelarna med strategisk automatisering:

Vår Service Management tjänst upprätthåller, övervakar och säkerställer att alla era automatiserade UiPath-processer är igång, efter behov eller dygnet runt. Som del av robotarnas underhåll hanterar vi också externa incidenter på grund av system- eller nätverksfel och uppdateringar. Med vår servicegaranti kan ni fokusera på att genomföra er strategi och tillämpa automatisering på ett säkert och kostnadseffektivt sätt på viktiga affärsprocesser. Vår Service Management förbättrar också automatiseringens övergripande kvalitet eftersom processerna måste genomgå en valideringsgranskning innan de går vidare till produktion.

Kom igång, accelerera och industrialisera med minimal arbetsinsats:

Implementera UiPath RPA med vår nyckelfärdiga Roboshore -lösning. Våra tjänster tillhandahåller alla verktyg som krävs för att konfigurera och driva en lyckad RPA lösning. Betala för det du använder – och inte för kapaciteten – och behåll flexibiliteten att skala upp och ner efter behov. Betalningen kan exempelvis ske per minut så att ni snabbt når positiv ROI!

 

Automatiserade återställningsmekanismer förbättrar robotarnas driftsäkerhet. Ni behöver inte uppdatera programvaran – den senaste rekommenderade versionen finns alltid tillgänglig. Med tillgänglighet dygnet runt, året om är vår Roboshore alltid redo att serva er i en öppen och driftklar plattform.

Gör kostnaderna transparenta:

Att utvärdera den verkliga kostnaden för ert RPA-projekt kan vara svårt. Utöver tekniklicenser tillkommer också kostnader för att konfigurera rätt infrastruktur, anställa och utbilda personal och underhållsarbete.

Med våra nyckelfärdiga ”Robot-as-a-Service”- och Service Management lösningar kan ni förutse era totalkostnader på ett pålitligt sätt. Våra tjänster finns tillgängliga med olika servicenivåer beroende på er användning och era supportbehov. Totalkostnaden är alltid helt transparent.

Kontakta vårt säljteam för mer information om vår prissättning, hur ni på det mest effektiva sättet kan nå era affärsmål med RPA och hur våra tjänster fungerar i förhållande till en lokalt installerad lösning.