UiPath_PartnerLogos_Diamond_SMALL_rgb_Rev_288x62@2x

UiPath Ohjelmistorobotiikka (RPA)

UiPath on yksi markkinoiden johtavista Robotic Process Automation (RPA) teknologioista. Alusta tarjoaa laajan valikoiman sisäänrakennettuja toimintoja ja toimii organisaatiosi olemassa olevissa järjestelmissä ilman integraatiota. Ratkaisun yhteensopivuus erilaisten ohjelmistosovellusten kanssa on UiPathin vahvojen teknologiakumppanuuksien ansiota. UiPath-alusta tukee avointa oppimista, jakamista ja yhteistyötä yli 400 000 käyttäjän yhteisössä ja teknologia on optimoitu mahdollistamaan nopea kehitystyö ja investoinnin takaisinmaksu.

UiPath mahdollistaa myös valmiiden AI ominaisuuksien käytön. Hanki AI-toimintoja suoraan UiPathin-ekosysteemistä tai integroi itse kehittämiäsi AI-kyvykkyyksiä RPA-ympäristöön. Käytä älykkäitä toimintoja saumattomasti osana UiPath-automaatioita: Hae ja liitä AI-ominaisuuksia RPA:han luodaksesi optimaalisia ratkaisuja tarpeisiisi.

UiPath lyhyesti

  • enterprise1

    Ohjelmistorobotiikkaa teollisen tason käyttötarpeisiin.

  • uipath-components

    Yhdistelee erilaisia työkaluja ja teknologioita, jotka laajentavat perinteisen RPA:n käyttöä yhä kompleksisempiin prosesseihin.

  • uipath-collaboration

    Tukee avointa oppimista, jakamista ja yhteistyötä yli 400 000 käyttäjän yhteisössä.

UiPath-palvelumme

Digital Workforce on UiPathin virallinen kumppani ja työllistää yli 50 UiPath-sertifioitua konsulttia ja kehittäjää. Olemme globaalisti johtava älykkään automaation palveluntarjoaja ja ratkomme asiakkaidemme haasteita vahvalla kokemuksella älykkäin työkaluin. Tehtävämme on auttaa sinua saavuttamaan strategiset tavoitteesi riippumatta siitä, kuinka pitkälle olet edennyt automaatiomatkallasi!

Robotic Process Automation

Kouluttaudu UiPath RPA:han:

Digital Workforce Academy tarjoaa laajan kirjon UiPath-kursseja niin verkossa kuin luokkahuonemuotoisena opetuksena. Kurssivalikoimastamme löydät varmasti henkilöstösi erilaisiin tarpeisiin ja kokemukseen sopivat opetuskokonaisuudet. Kouluta aloittelijasta huippuosaaja tai hanki erityisosaamista jo UiPath-sertifioidulle ammattilaiselle.

Yhdistele useita teknologioita yhteen pilvipalveluna toimitettavaan ratkaisuun:

Digital Workforce toimittaa UiPath robotiikkaa pilvipalveluna teollisen tason tarpeisiin rakennetusta Azure-ympäristöstä. Olemme markkinoiden ensimmäinen ja ainoa älykkääseen automaatioon erikoistunut ISO / IEC 20000-1:2018 sertifioitu palveluntarjoaja, jonka pilvipalvelusta voidaan toimittaa CE-merkittyjä automaatioita. Alustamme mahdollistaa automaatioratkaisujen rakentamisen eri teknologioita - kuten markkinoiden johtavia RPA-teknologioita (Blue Prism, UiPath, Automation Anywhere) – yhdistellen.

Saavuta strategisen automaation parhaat edut:

Run Management -ratkaisumme ylläpitää, valvoo ja varmistaa, että kaikki UiPathin automatisoidut prosessit ovat käynnissä, aina tarpeen mukaan tai 24-7. Osana robottien ylläpitoa Run Management hoitaa ulkopuolisista syistä, kuten järjestelmä- tai verkkovirheistä tai päivityksistä johtuvat tilanteet. Palvelumme tukemana voit keskittyä automaatiostrategiasi toteuttamiseen ja soveltaa robotiikkaa turvallisesti ja kustannustehokkaasti liiketoimintakriittisiin prosesseihin. Run Management parantaa myös automaatioidesi laatua, sillä prosessien on läpäistävä laatukriteerimme ennen tuotantoon siirtymistä.

Käynnistä, kiihdytä ja skaalaa vaivattomasti:

Hanki UiPath-ohjelmistorobotiikkaa organisaatiosi käyttöön Roboshore avaimet käteen -palveluna. Palvelumme tarjoaa kaikki tarvittavat palaset RPA:n menestyksekkääseen käyttöönottoon, skaalaamiseen ja hyödyntämiseen. Maksa käytöstä, älä kapasiteetista, ja säilytä joustavuus skaalata robotiikkaa ylös ja alas tarpeidesi mukaan. Maksuvaihtoehtoihin sisältyy minuuttiperusteinen laskutus. Ota haltuun kustannusten kokonaiskuva ja laske ROI kuukausissa!

Automatisoidut palautusmekanismit lisäävät robottien käytettävyysaikaa. Ohjelmistopäivitykset tehdään automaattisesti ja käytössäsi on aina uusin suositeltu sovellusversio. Saatavilla 24-7-365 Robot as a Service on aina toiminnassa ja tarjoaa avoimen, heti käytettävän alustan asiakkaillemme ja heidän muille automaatiokumppaneilleen.

Tee kustannuksistasi läpinäkyviä:

RPA-projektisi todellisten kustannusten arviointi voi olla haastavaa. Teknologialisenssien lisäksi kustannuksia syntyy mm. oikean infrastruktuurin rakentamisesta, henkilöstön palkkaamisesta ja kouluttamisesta sekä teknologian tehottomasta käytöstä tai hitaasta reagoinnista virhetilanteisiin.

Ennusta kokonaiskustannuksesi luotettavasti ja valitsemalla Robot as a Service ja RUN Management palvelumme! Valitse prosesseillesi sopivin palvelutaso ja skaalaa robotiikan käyttöä tarpeidesi mukaan. Kokonaiskustannukset ovat aina täysin läpinäkyviä.

Ota yhteyttä myyntiimme saadaksesi lisätietoja hinnoittelusta ja kuullaksesi, kuinka voit saavuttaa tavoitteesi RPA:n avulla nopeasti ja kustannustehokkaasti! Kuule lisää myös siitä, kuinka pilvipalvelumme eroavat on-premises ratkaisuista.