Privatlivspolitik

Privatlivspolitik: Kunde- og marketingsregistrer

1. Register
Digital workforce services ltd
Vat code: fi27047925y
Mechelininkatu 1a
00180 helsinki, finland

2. Kontaktperson
Heikki länsisyrjä, heikki.lansisyrja(at)digitalworkforce.fi.

3. Registrer navn og registrerede data
Digital Workforce opretholder flere marketing- og kunderegistre efter land og region.
Vi håndterer vores kunders personlige oplysninger såvel som vores potentielle kunder og deres repræsentanter.

4. Brug af personoplysninger
Disse oplysninger bruges til kundeforvaltning, kundekommunikation, markedsføring og forbedring af brugeroplevelsen for alle Digital Workforce-hjemmesider. Vi målretter vores meddelelser for at fokusere på vores kunders behov.

Vi behandler personlige oplysninger baseret på 1) den kontrakt vi har med vores kunder; 2) B2B direkte markedsføring og 3) det samtykke, du giver os, når du downloader indhold eller registrerer dig for professionelt indhold på vores hjemmesider.

5. Dataindhold i registret
Vi indsamler dit navn, telefon, email, adresse og andre personlige oplysninger, du sender.

Følgende oplysninger kan gemmes
• Navn, e-mail-adresse, telefon og jobtitel / ansvar
• Firmanavn, kontaktoplysninger og industri
• Oplysninger om kunderelationer og kontaktpersoner (fx købs- og annulleringsoplysninger for robotictjenester, feedback og deltagelse i kundeevents)
• Webrelateret information på Digital Workforce-hjemmesider og tjenester
• marketing og salgsfremmende oplysninger relateret til deltagelse i målrettede marketingaktiviteter (fx på webinarer og begivenheder)
• Tekniske oplysninger og cookies sendt til en registreret persons browser og relateret information

6. Registrets informationskilder
Indsamling af navn og andre kontaktoplysninger er baseret på kundeforhold eller forretningsforbindelse med Digital Workforce. Vi indsamler oplysninger, når kunder underskriver kontrakter, registrerer eller bruger Digital Workforces ydelser.

Vi sporer cookies, og dit besøg på Digital Workforces hjemmeside, inklusive din IP-adresse. Vi køber personlige data til markedsføring fra eksterne registre og indsamler personlige oplysninger fra offentlige kilder.

7. Levering af oplysninger
Ingen oplysninger til salgsfremmende formål bliver videregivet til tredjepart.

Vores træningsarrangementer kan indeholde et certifikat udstedt af en tredjepart. I dette tilfælde beskriver vi de oplysninger, der er nødvendige for at udstede certifikatet, f.eks. Dit navn, til certifikatudstederen.

8. Overførsel af data uden for EU eller EEA
Vi kan anvende en tredjeparts tjenesteudbyder til at behandle dine personlige oplysninger. Disse tjenesteudbydere kan have adgang til dine personlige oplysninger uden for EU / EEA, som f.eks. USA. Vi vil sikre korrekt og lovlig dataoverførsel i overensstemmelse med lovgivning om behandling af personoplysninger.

Vi overfører kun dine personlige data uden for EU / EEA ved hjælp af følgende juridiske midler:
• Europa-Kommissionen har besluttet, at der er sikret et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse i det pågældende værtsland
• Vi har gennemført de relevante sikkerhedsforanstaltninger for at overføre dine personlige data ved brug af de generelle privatretlige betingelser, der er godkendt af den Europæiske Kommission. Du har ret til at modtage en kopi af disse standardklausuler ved at kontakte os;
• eller du har givet dit udtrykkelige samtykke til overførsel af dine personlige data, eller der er et legitimt grundlag for overførsel af dine personlige data uden for EU / EEA, som f.eks. USA’s Privacy Shield, der er godkendt af den Europæiske Kommission.

9. Beskyttelse af registret og opbevaring af personoplysninger
Vi respekterer fortroligheden af dine personlige oplysninger. Registreringsdatabasen er sikker og er kun tilgængelig for personer, der er autoriseret af Digital Workforce.

Vi vil bortskaffe forældede og unødvendige data på en passende måde. Vi opbevarer kun personlige oplysninger, så længe det er nødvendigt med henblik på behandling af personoplysninger som defineret i denne fortrolighedserklæring. På grund af forpligtelserne i regnskabsloven eller andre gældende love må oplysninger muligvis opbevares længere end ovennævnte periode.

10. Den registrerede persons rettigheder
Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personlige data til direkte markedsføring. Hver direkte e-mail, der sendes af Digital Workforce, har et link, hvorved du kan afmelde dig direkte fra mailinglisten.

Derudover har du ret til når som helst i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning til:
• få oplysninger om behandling af dine personoplysninger
• Få adgang til dine personlige oplysninger og verificere de personlige oplysninger, vi har om dig;
• kræve korrektion og supplering af unøjagtige og ukorrekte personoplysninger
• kræve fjernelse af din personlige data
• tilbagekalde dit samtykke og protestere mod behandlingen af dine personoplysninger, for så vidt behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke
• protestere mod behandlingen af din personlige data ud fra dine personlige forhold, såfremt din personlige data behandles som en legitim fordel
• Hente din personlige data formateret til overførsel af disse oplysninger til en anden registrator, forudsat at du personligt har givet os sådanne oplysninger, vi behandler sådanne personlige oplysninger på grundlag af den aftale eller det samtykke, du giver, og behandlingen vil blive udført automatisk; og
• kræve, at dine personlige data begrænses.

Vi kan bede dig om at præcisere din anmodning og bekræfte din identitet, før vi behandler din anmodning. Vi kan nægte at opfylde dit krav på baggrund af gældende love.

Du har også altid ret til at indgive en klage til den relevante tilsynsmyndighed eller hos tilsynsmyndigheden i den EU-medlemsstat, hvor din bopæl eller arbejde er placeret, hvis du mener, at vi ikke har behandlet dine personlige data i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

Du skal sende anmodninger om dine rettigheder skriftligt eller via e-mail til følgende:

Digital Workforce
Tarkastus / -muu henkilötietoihin kohdistuva pyyntö / heikki länsisyrjä
Mechelinkatu 1a00180 helsinki
Heikki.lansisyrja (at) digitalworkforce.fi

Digital Workforc vil svare på anmodningerne inden for 1 måned, medmindre der er særlige overvejelser, der forlænger responstiden.

11. Ændring af fortrolighedserklæringen
Vi forsøger konstant at udvikle vores tjenester, og vi forbeholder os ret til at ændre denne fortrolighedserklæring ved at underrette brugere på denne side.