FROKOSTSEMINAR: Ansett en suksessfull digital medarbeider – gi dine ansatte tid til verdiøkende arbeidsoppgaver

 

Tid og sted: onsdag den. 7 mars kl. 8.30-11.00, Tollbugata 8A (Spaces), Oslo

Vurderer din organisasjon, eller har dere allerede ansatt digitale medarbeidere – Robotic Process Automation (RPA)? Da kjenner du til at digitale medarbeidere frigjør ansatte fra rutinepregede oppgaver, sikrer kvalitet i arbeidsprosesser og øker virksomhetens kapasitet til å betjene kunder og innbyggere.

Robotic Process Automation former dagens og fremtidens arbeidsmarked. Hvordan ansetter du og lærer opp en vellykket digital medarbeider, og hvordan utvikler du nødvendige ferdigheter og et kollegialt miljø? Hvordan har digitale medarbeidere bistått med verdiskapning for en reell virksomhet?

Robotic Process Automation er en fremtidsrettet metode for å drive innovasjon som skaper faktiske gevinster for din virksomhet. Kostnaden for å drive virksomhetens digitaliseringsstrategi ved hjelp av RPA er ofte kun en tiendedel tilsvarende tradisjonelle IT prosjekter.

Digital Workforce inviterer til frokostseminar onsdag den 7. mars 2018 i Tollbugata 8 (Spaces). Seminaret er tilpasset ledere (CEO, CIO, CFO, CTO, etc.), forretningsutviklere og andre forretningsledere som jobber i mellomstore til større virksomheter med interesse for RPA og AI.

Frokostseminaret gir deg en unik mulighet for å høre RPA historien fra en av de globale markedsledere innen RPA, Blue Prism. Codan Forsikring vil holde et spennende foredrag om hvordan de har implementert og lært opp sine digitale medarbeidere. Til sist vil du høre om den standardiserte leveransemetodikken Digital Workforce har utviklet for å sikre vellykket implementering.

Du kan delta på Frokostseminaret vederlagsfritt. Det er et begrenset antall plasser, og om du ikke får plass i denne runden vil du motta invitasjon til vårt neste frokostseminar. Du vil motta en bekreftelse på din deltagelse på e-post.

Arrangementet arrangeres av Digital Workforce – Den ledende RPA virksomheten i Norden.

AGENDA

0830-0900 frokost serveres i Tollbugata 8

Form fremtiden med Digitale medarbeidere – veien videre sammen med RPA-teknologi
Pat Geary, Chief Evangelist, Blue Prism
Denne presentasjonen er på engelsk

RPA reisen hos Codan Forsikring – fra pilot til strategisk virkemiddel
Magnus Skarstein, RPA Analyst, Codan Forsikring

Hvordan ansette og lære opp din digitale medarbeider
Mads Laastad, Løsningsarkitekt, Digital Workforce

Paneldebatt
Mulighet for å stille foredragsholdere spørsmål for debatt

 

Registrer her:

[mc4wp_form id=”2328″]